Pakt Antwerp uit met dé stunt van het jaar? D'Onofrio is alleszins goed op weg om 87-voudig Rode Duivel naar de Bosuil te halen
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 69 reacties

Luciano D'Onofrio wil Marouane Fellaini naar Antwerp FC halen

Pakt Antwerp uit met dé stunt van het jaar? D'Onofrio is alleszins goed op weg om 87-voudig Rode Duivel naar de Bosuil te halen

Luciano D'Onofrio wil Antwerp FC in januari absoluut versterken. De Italobelg wil dan ook een absolute stunttransfer realiseren. En het moet gezegd: het zou héél straf zijn.

Luciano D’Onofrio stond ook de voorbije maanden in contact met de entourage van Junior Edmilson, maar een terugkeer van de flankaanvaller naar België blijkt vooralsnog geen optie. 

Het zou de stunt echter niet minder straf maken. D’Onofrio wil Marouane Fellaini naar de Bosuil halen. De 87-voudig Rode Duivel verdient tegenwoordig zijn centen in China, maar staat niet weigerachtig tegenover een terugkeer. 

Fellaini Marouane

De coronacrisis heeft er namelijk voor gezorgd dat Big Fella de voorbije maanden zijn familie en vrienden niet kon bezoeken. Bovendien wil de Chinese overheid een loonplafond in het leven roepen. Het zou meteen een einde maken aan de Europese grootverdieners in het Verre Oosten.

Loonplafond

Maar waarom Antwerp FC? Heel simpel: Luciano D’Onofrio. Het was de Italobelg die Fellaini destijds liet doorbreken bij Standard én vervolgens zijn transfer naar Everton FC heeft geregeld. Een vriendendienst, maar wel eentje met héél véél weerklank.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties