🎥 Milanese derby gaat even helemaal los: Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic zijn duidelijk geen vrienden meer

Internazionale won in de Italiaanse beker van AC Milan, maar dat was niet hét nieuws van de avond. Ex-ploeggenoten Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic gingen namelijk met elkaar in de clinch tijdens de Milanese derby.

Vanavond stond Inter Milan en AC Milan tegenover elkaar in de Coppa Italia. Zlatan Ibrahimovic opende de score en bracht AC Milan op 0-1.

Vlak voor rust kwam er een serieus opstootje tussen Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic. Beide wereldspitsen staan nu tegenover elkaar, maar in een nog niet zo ver verleden waren ze ploeggenoten bij Manchester United.  Het kwam tot een zware woordenwisseling wat uiteindelijk een gele kaart voor beiden opleverde.

In de tweede helft kreeg Zlatan Ibrahimovic na een overtreding zijn 2de gele kaart en dus moest hij het veld verlaten. In de 71ste minuut bracht Internazionale de bordjes vervolgens opnieuw in evenwicht dankzij een penaltydoelpunt van Romelu Lukaku. In de 97ste minuut scoorde Christian Eriksen het winnende doelpunt. Zo stoot de ploeg van Romelu Lukaku door naar de halve finales van de Coppa Italia.