Eindelijk opnieuw speelminuten en ritme in 1A voor huurling: "Bij Anderlecht kreeg ik geen kansen meer"

Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 0 reacties
Eindelijk opnieuw speelminuten en ritme in 1A voor huurling: "Bij Anderlecht kreeg ik geen kansen meer"
Foto: © photonews

Antoine Colassin mocht al twee keer invallen voor Zulte Waregem tegen Oud-Heverlee Leuven en Beerschot. De 20-jarige aanvaller heeft er zin in en wil zich de komende maanden ook nog tonen aan de Gaverbeek.

In totaal zit Colassin ondertussen aan 219 speelminuten. 55 daarvan deed hij dus al op bij Zulte Waregem, de rest in zes invalbeurten en één basisplaats bij Anderlecht, op 28 augustus tegen KV Oostende ook alweer.

De 20-jarige aanvaller zit aan nul doelpunten en nul assists voorlopig. Bij paars-wit kreeg hij na het seizoensbegin maandenlang geen kansen, ook in december bleef hij bij enkele korte invalbeurten. "Ik had het gevoel dat ik geen kansen meer kreeg bij Anderlecht", aldus Colassin.

Ritme

Vorig seizoen ging het nochtans bijzonder goed met hem, maar een operatie aan de ligamenten stopte zijn opmars: "Die enkelblessure heeft me zeker afgeremd. Ik heb lang en hard gewerkt om fit te worden. Ik kan het begrijpen dat ze met Nmecha voorin geen reden hadden om te wisselen, ik begrijp de coach."

"Nu heb ik vooral speelminuten en ritme nodig. Als je een lange periode niet meer hebt gespeeld, dan voel je het wel als je nog eens mag spelen. Er lopen veel ervaren spelers rond op Essevee en het is een familiale club, hier kan ik de komende maanden veel bijleren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties