Arsenal weet opnieuw wat verliezen is in de Premier League, Sheffield United boekt belangrijke zege

Nils Wens
| 1 reacties

Arsenal is er niet in geslaagd om punten te pakken op het veld van Wolverhampton. Het werd 2-1 voor de Wolves. Sheffield United heeft dan weer voor de derde keer gewonnen dit seizoen. Ze haalden het met 2-1 van West Bromwich Albion.

Arsenal begon uitstekend aan de wedstrijd en na een half uur kwamen ze ook op voorsprong via Nicolas Pépé. Net voor de rust kwam Wolverhampton nog op gelijke hoogte dankzij een strafschop van Ruben Neves.

Net na de rust trok Wolverhampton de scheve situatie helemaal recht dankzij Joao Moutinho. 2-1 en Arsenal kwam er niet meer van terug. Ze eindigden de wedstrijd met negen man na twee rode kaarten voor David Luiz en Bernd Leno.

Sheffield United heeft haar derde overwinning van het seizoen geboekt. Ze haalden het met 2-1 van West Bromwich Albion. Phillips bracht West Brom op voorsprong, maar Sheffield United ging erop en erover via Bogle en Sharp.