Nieuw transfernieuws vanuit Leipzig: verdediger van Manchester City wordt voor deze prijs definitief overgenomen
Bart Vrancken
| 5 reacties

Angeliño blijft ook na zijn huurperiode speler van RB Leipzig dat de speler voor zo'n 18 miljoen definitief overneemt van Manchester City

Nieuw transfernieuws vanuit Leipzig: verdediger van Manchester City wordt voor deze prijs definitief overgenomen

Na de uitgaande transfer van Upamecano bij Leipzig, heeft de Duitse club al een nieuwe speler aangetrokken. Huurling Angeliño komt definitief over van Manchester City.

De 24-jarige Angeliño werd sinds januari 2020 uitgeleend aan Leipzig. Bij manchester City kon de speler nooit echt doorbreken. Bij Leipzig vond Angeliño meteen zijn draai en de linksachter groeide uit tot vaste waarde in de jonge, talentvolle ploeg.

In juni zou de huurperiode aflopen, maar RB Leipzig heeft nu de aankoopoptie gelicht. Angeliño maakt zo de definitieve overstap naar de Bundesliga. Manchester City zou zo’n 18 miljoen euro ontvangen voor de Spanjaard.

Angeliño was sinds zijn zestiende speler van City. Na vele uitleenbeurten én een transfer naar PSV, keert hij Manchester nu definitief de rug toe. Voor Leipzig, dat onlangs zo’n 42.5 miljoen kreeg voor Upamecano, is dit ongetwijfeld een koopje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties