đŸŽ„ Frusterende avond voor AtlĂ©tico Madrid: Yannick Carrasco en co verspelen dure punten na onbegrijpelijke misser

Seppe Frans

Woensdagavond moest Atlético Madrid zich opmaken voor een inhaalwedstrijd op het veld van Levante. Rode Duivel Yannick Carrasco begon in de basis, maar zag zijn ploeg dure punten verspelen. Zaterdag krijgen ze in de competitie een nieuwe kans tegen Levante.

Ondanks de achterstand bracht Marcos Llorente de bezoekers nog voor rust weer op gelijke hoogte. Ángel Correa had nog de ultieme mogelijkheid, maar het winnende doelpunt bleef uit.

De Spaanse competitieleider kwam dus niet verder dan een 1-1 gelijkspel. In de stand telt het nog steeds een voorsprong van zes punten op eerste achtervolger Real Madrid, het heeft ook een wedstrijd minder gespeeld.

Yannick Carrasco begon in de basis maar werd na 66 minuten naar de kant gehaald voor Joao Felix, die voor het eerst na zijn coronabesmetting weer minuten mocht verzamelen. Zaterdag zullen de jongens van Diego Simeone het opnieuw opnemen tegen Levante