Antwerp zal geen vogel voor de kat zijn tegen OHL: "Antwerp heeft heel veel mogelijkheden"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 6 reacties

Marc Brys verwacht een defensief Antwerp

Antwerp zal geen vogel voor de kat zijn tegen OHL: "Antwerp heeft heel veel mogelijkheden"
Foto: © photonews

OHL speelt maandagavond tegen Antwerp. Coach Brys verwacht niet te kunnen profiteren van de Europese uitschakeling van The Great Old.

De nederlaag tegen Club Brugge bleef niet hangen bij OHL. “We hebben goeie momenten gehad, zijn blijven strijden, en daardoor is iedereen met een goed gevoel uit die wedstrijd gekomen ondanks de zware cijfers”, zegt Marc Brys aan Het Nieuwsblad.

Maandag komt Royal Antwerp FC op bezoek. “Ze zullen geleerd hebben uit die uitschakeling. In België zijn er weinigen die hen achterin pijn kunnen doen, maar Europees blijkbaar wel. Dit gaat Antwerp op termijn beter maken.”

Hij verwacht Antwerp vooral defensief present. “Dat is nu eenmaal hun manier van spelen, maar ze hebben ook grote individuele klasse om voorin het verschil te maken: Lamkel Zé, Refaelov, Avenatti, Gerkens, noem maar op. En dan komen Mbokani en Haroun waarschijnlijk nog terug. Die wisselmogelijkheden vormen een luxe in deze drukke periode. Antwerp heeft heel veel mogelijkheden en een grote, sterke kern.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties