Anderlecht komt met compensatie voor hun abonnees op de proppen: "We kijken nu al hoopvol vooruit naar een sfeervol Lotto Park"

Clint Vens
| 24 reacties
Anderlecht komt met compensatie voor hun abonnees op de proppen: "We kijken nu al hoopvol vooruit naar een sfeervol Lotto Park"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De abonnementshouders van onze Belgische voetbalclubs hebben dit seizoen nog niet veel naar hun geliefkoosde stadion kunnen trekken. RSC Anderlecht beseft dat en biedt hun trouwe aanhang alvast een compensatie.

De poorten van het Lotto Park gingen nog niet veel open dit seizoen en zullen naar alle waarschijnlijkheid ook gesloten blijven tot na het seizoen. Daarom komt Anderlecht, zoals eerder aangekondigd en na overleg met de fans, met een regeling ter compensatie. 

“Er komt stilaan een einde aan een jaar voetbal zonder supporters”, klinkt het op het digitaal huis van paars-wit. “Anderlecht kijkt nu al hoopvol vooruit naar een sfeervol Lotto Park. Daarom geeft de club vanaf vandaag al haar huidige abonnees de kans om gratis te verlengen voor volgend seizoen.”

Dat kan vanaf vandaag tot en met woensdag 31 maart. Ze zullen zo toegang krijgen tot de thuiswedstrijden van de reguliere competitie. Later, vanaf 19 april, start de vrije verkoop voor nieuwe abonnees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties