Will Still tevreden met overwinning ondanks mindere wedstrijd Beerschot: "Soms is moelijk en lelijk oké om voetbalmatchen te winnen"
Nils Wens
| 3 reacties

Beerschot pakte een belangrijke overwinning op het veld van Waasland-Beveren

Will Still tevreden met overwinning ondanks mindere wedstrijd Beerschot: "Soms is moelijk en lelijk oké om voetbalmatchen te winnen"

Beerschot had het niet onder de markt op het veld van Waasland-Beveren, maar de club van trainer Will Still haalde het wel met 1-2 dankzij doelpunten van Joren Dom en Rapha Holzhauser.

Na de wedstrijd waren er gemengde gevoelens bij Beerschot. "De algemene boodschap is dat moeilijk en lelijk soms oké is om voetbalmatchen te winnen. Het was niet mooi en niet goed, maar we hebben gewonnen en de drie punten zijn het belangrijkste", aldus Still op de persconferentie na de wedstrijd. 

Beerschot staat slechts op twee punten van een plaats in de top 4, maar wat is de ambitie van de club nu? "Zo hoog mogelijk proberen te eindigen is de ambitie nu. Het is een vreemd seizoen, maar ik denk dat in dit seizoen alles kan. We moeten ons nu focussen op onze volgende thuiswedstrijd tegen Charleroi", legde de trainer van Beerschot uit. 

Blessures

Beerschot doet dus nog volop mee voor een plaats bij de eerste vier, maar de kans bestaat dat ze de komende weken enkele sterkhouders zullen moeten missen. Pietermaat en Bourdin vielen namelijk uit in de wedstrijd tegen Waasland-Beveren

"We weten nog niet exact wat er aan de hand is, maar Pierre Bourdin had last in de hamstrings en we denken dat Tom Pietermaat een probleem heeft aan de adductoren. Suzuki heeft een trap gekregen op training en kon niet stappen, dus daarom was hij er niet bij", vertelde Still. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties