Reactie Union-CEO Philippe Bormans na titel: "Een stabiele eersteklasser worden? Dat is niet onze doelstelling"

Dennis Rosiers vanuit Dudenpark
| 24 reacties
Union-CEO Philippe Bormans na titel: "Een stabiele eersteklasser worden? Dat is niet onze doelstelling"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tony Bloom nam in 2018 traditieclub Union over. Doel was om binnen de drie seizoen te promoveren naar 1A. Daar slaagden de Brusselaars zaterdagavond in. Dat daarmee de honger niet gestild is in het Dudenpark, bewijzen de woorden van Philippe Bormans na afloop.

Wanneer aan CEO Philippe Bormans de vraag werd gesteld of Union een stabiele eersteklasser wil worden, was het antwoord duidelijk. "Een stabiele eersteklasser? Nee, dat is niet onze doelstelling. We hebben intern al een plan klaarliggen met de volgende stappen. Maar de enige manier om succesvol te zijn, is door elke dag hard te werken. En net dat typeert Union", aldus Bormans.

"We weten dus wat de volgende stappen zullen zijn, maar vergis u niet: ook volgend seizoen zullen we onze huid al duur verkopen in 1A. We weten waar we naartoen willen."

"We willen een echte profploeg worden, zowel op als naast het terrein. Bovendien zullen we ook heel wat investeringen moeten doen aan de infrastructuur. We zullen het veld en de verlichting onder handen nemen. Het comfort van de toeschouwers moet ook verbeteren. Al zijn er natuurlijk ook een aantal zaken die we niet zelf in de hand hebben. Hiervoor moeten we goed samenwerken met de lokale overheden", besluit Philippe Bormans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties