Cercle Brugge wint oefenwedstrijd tegen Club NXT!

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Vrijdagmiddag werkte Cercle een oefenpartij af. Tegen Club NXT werd met 2-1 gewonnen. Doelpunten voor Groen-Zwart kwamen er via Iké Ugbo en Artuur Zutterman.

Voor de tweede dag op rij maakte Cercle van de interlandbreak gebruik om een oefenmatch in te lassen. Net zoals tegen Deinze op donderdag kregen er tegen Club NXT opnieuw enkele beloften de kans om zich te tonen. Doelpuntenmaker tegen Deinze, Figo Suffys, was evenwel de enige die in de basis startte. In de tweede helft kwamen Zutterman, Scholaert en Sampers op het veld.

Cercle startte gretig aan de wedstrijd maar het waren de bezoekers die na mistasten de score openden. Nog voor de rust maakte Groen-Zwart via een lage schuiver van Ugbo gelijk. In de tweede helft was het Artuur Zutterman die, na een knappe actie op rechts, naar binnenkwam en de voorsprong op het bord plaatste. Cassaert kopte nadien nog op de paal, maar de match eindigde uiteindelijk op 2-1.