Conflict om fortuin Maradona: "hij vocht tot aan zijn dood met zijn dochters"
Wietse De Smet
| 0 reacties

Conflict tussen advocaat en dochters over de erfenis van Maradona

Conflict om fortuin Maradona: "hij vocht tot aan zijn dood met zijn dochters"

Na de dood van Diego Maradona stond de voetbalwereld in rep en roer. Pluisje heeft een enorme indruk nagelaten op iedereen die van voetbal houdt. Maar Maradona heeft ook een enorme erfenis achtergelaten, en dat zorgt voor een conflict tussen Maradona's dochters en zijn advocaat.

Matías Morla, de voormalige advocaat van de Argentijnse voetballegende, haalt uit naar Maradona’s dochters; Dalma en Gianinna. Morla beschuldigt Dalma en Gianinna ervan hun vader beroofd te hebben en hij beweert ook dat de dochters Maradona in de steek hebben gelaten.

Een fortuin

De beschuldigingen kwamen er na een inval van de politie in het kantoor van Morla. De advocaat en de twee dochters hebben een erfenisgeschil over de merk- en beeldrechten van de ex-wereldkampioen. Die rechten zouden naar verluidt 70 miljoen euro waard zijn.

Ruzie in de familie

Het liep al een tijdje minder goed ten huize Maradona. Dalma en Gianinna zouden de zus van Diego, Lili, het huis van de familie hebben uitgezet. Morla beweert dat “Maradonna tot in zijn graf ruzie gemaakt heeft met zijn twee dochters, in tegenstelling tot de zussen van Diego. Daar heeft hij wel altijd een goede band mee gehad”, aldus de advocaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties