Barcelona zou Messi willen houden

Redactie
Barcelona zou Messi willen houden
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Samatta - Ugbo - Biancone - Pavlović - Dennis - Quirynen - Challouk

Barcelona zou Messi willen houden

Barcelona wil Lionel Messi graag aan boord houden en zou daartoe mogelijk een nieuw contractvoorstel doen. Het zal er eentje zijn met veel nulletjes, ongetwijfeld.

Transfernieuws en Transfergeruchten 19/04

Opent Emmanuel Dennis de poort naar een terugkeer van topschutter Jupiler Pro League naar België?

Je hebt zo soms van die deals en constructies waarvan je zelf op voorhand weet dat het iets raars zou kunnen worden. Maar soms komen ze wel eens uit natuurlijk ... (Lees meer)


Quirynen terug naar Antwerp

Robbe Quirynen moet door de degradatie van Moeskroen terug naar Antwerp. De optie werd niet gelicht en door de degradatie van Les Hurlus is een onderlinge overeenkomst ook niet meer mogelijk. Dat weet Gazet van Antwerpen.


Cercle werkt aan de toekomst

Cercle Brugge zal Giulian Biancone en Strahinja Pavlovic volgens HNB zien vertrekken naar Monaco. Met die andere huurlingen David Bates en Ike Ugbo staan gesprekken op stapel. 


'Charleroi wil shoppen in 1B'

Charleroi zou zich volgens Het Nieuwsblad willen versterken met Youssef Challouk, een 25-jarige Belg van Deinze die acht keer scoorde en tien assists gaf.



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties