Zinedine Zidane kwam nog eens terug op de situatie met Eden Hazard
Bart De VrƩ
| 0 reacties

Zinedine Zidane zalft de situatie met Eden Hazard na de uitschakeling in Champions League

Zinedine Zidane kwam nog eens terug op de situatie met Eden Hazard
Foto: © photonews

Zidane kwam nog eens terug op de situatie met Hazard nadat hij heel Madrid en Spanje over zich heen kreeg de voorbije dagen.

Zinédine Zidane kwam in het Spaanse AS nog eens terug op de situatie met Hazard. De Rode Duivel kreeg de voorbije dagen heel Madri over zich heen nadat hij na de nederlaag tegen Chelsea te hard aan het lachen was met zijn ex-ploeggenoten. “Het was niet zijn bedoeling om iemand pijn te doen”, aldus ‘Zidane’. 

“Eden heeft zijn excuses aangeboden en heeft daar goed aan gedaan. Het was niet zijn bedoeling om iemand te kwetsen. Hij is een Real Madrid-speler en hij gaat strijden voor Madrid”, nam Zidane zijn speler in bescherming. “Wat gebeurd is, is gebeurd. Laat ons concentreren op het voetbal. Eden weet wat hij moet doen op het veld en hij gáát het ook doen. Het klopt dat we nog niet de Hazard gezien hebben die de mensen willen zien. Maar ik denk dat hij het gaat halen. Het is ingewikkeld door wat er allemaal is gebeurd, maar hij ligt hier onder contract en wil hier slagen. Ik hoop dat hij snel kan laten zien wat voor een speler hij is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties