Neymar aast op sterke speler naast zich

Redactie
Neymar aast op sterke speler naast zich
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Neymar - Bongonda - Camavinga - Okumu

Neymar aast op sterke speler naast zich

Krijgen we een nieuw koningskoppel bij PSG? Nu Neymar zijn contract tot 2025 heeft verlengd, is het uitkijken wie er naar Parijs zal komen. "Ik zou graag met Ronaldo spelen", aldus de Braziliaan in de Franse pers alvast.

Transfernieuws en Transfergeruchten 12/05

Gent deed nog geen bod op centrale verdediger, maar weet door Franse en Schotse concurrentie dat het ver zal moeten gaan

De interesse? Die is er zeker. Maar een bod van twee miljoen euro? Neen, dat heeft Gent volgens onze informatie nog niet binnengebracht voor een centrale verdediger. (Lees meer)


Ook Anderlecht, Standard en Club Brugge wilden sterspeler Genk: "Bijna tekende hij daar"
Foto: © photonews

Ook Anderlecht, Standard en Club Brugge wilden sterspeler Genk: "Bijna tekende hij daar"

KRC Genk is momenteel volop bezig met Club Brugge toch nog iet of wat het vuur aan de schenen te leggen in play-off 1. Met dank ook aan een aantal sterspelers, waarvan er eentje zomaar elders had kunnen zitten. (Lees meer)


🎥 Club Brugge en KRC Genk binden strijd met elkaar aan om handtekening van Braziliaanse spits mét skills

Het is de Belgische clubs menens op de Zuid-Amerikaanse markt de laatste jaren. En dan komen ze ook al eens logischerwijze in elkaars vaarwater terecht. Het is ook anno 2021 niet anders voor een 20-jarige spits. (Lees meer)


Eduardo Camavinga naar PSG?

Volgens L'Equipe is PSG geïnteresseerd in Eduardo Camavinga. Die ligt nog tot 2022 onder contract bij Rennes, maar weigert er bij te tekenen.



Transfernieuws en Transfergeruchten 11/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties