Club Brugge wil herhaling van donderdag vermijden en komt met regels voor titelviering vanavond

Club Brugge wil herhaling van donderdag vermijden en komt met regels voor titelviering vanavond

Club Brugge wordt vandaag gehuldigd voor de landstitel. Maar na de gebeurtenissen van donderdagnacht willen ze dat zo coronaproof mogelijk organiseren. Daarom hebben ze richtlijnen opgesteld voor vanavond.

Vanavond speelt Club z’n allerlaatste wedstrijd van het seizoen in het eigen Jan Breydelstadion. Naast de kampioenenhuldiging op het veld, willen onze spelers toch nog heel graag wat tijd vrijmaken voor onze fans, want dat verdienen jullie.

Meer dan een uur na de wedstrijd, om 21u30, komen jullie helden naar de Noordzijde van het stadion om daar nog eens zeer kort te klinken op onze titel. Fans die naar Jan Breydel afzakken zijn verplicht om een mondmasker te dragen en dienen rekening te houden met de geldende coronamaatregelen. Bovendien kunnen er boetes worden uitgedeeld bij het overtreden van de regels, zoals het gebruik van pyrotechnisch materiaal.

Club hoopt om onder veilige omstandigheden te kunnen vieren zodat we volgend seizoen weer met z’n allen een pint kunnen drinken voor de match, elkaar kunnen omhelzen tijdens de match en samen kunnen dansen na de match.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties