Barcelona heeft met linksbuiten volgend puzzelstukje beet: "Akkoord is er!"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Barcelona heeft een akkoord met Raphina van Leeds bereikt

Barcelona heeft met linksbuiten volgend puzzelstukje beet: "Akkoord is er!"
Foto: © photonews

Barcelona wil verderbouwen aan een team dat weer de absolute top kan ambiëren. Daarom zijn ze ook bij Leeds United - dat nog degradatiezorgen heeft - gaan aankloppen voor een nieuwe linksbuiten. En daar is ook al een akkoord over met Raphinha.

Volgens Diario Sport heeft de speler toegestemd om volgend seizoen voor Barça te spelen. Raphinha zou tekenen voor vijf jaar. "Akkoord", kopte de krant immers vandaag. Nu moeten ze nog tot een vergelijk met Leeds United komen. Hij heeft een afkoopsom van 60 miljoen in zijn contract staan, maar dat verlaagt indien Leeds uit de Premier League zakt. 

Barcelona zou ook enkele spelers in de deal willen betrekken voor de Braziliaanse linksbuiten met Italiaans paspoort. Neto, Riqui Puig, Oscar Mingueza en Martin Braithwaite zouden daarvoor in aanmerking komen. Xavi zou hem er absoluut bijwillen en ziet hem als cruciaal puzzelstuk in zijn 'nieuw Barcelona'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21567 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties