Goots ziet KV Mechelen als favoriet in Europe Play-offs: "Heel die ploeg smacht ernaar om dat recht te zetten"

Goots ziet KV Mechelen als favoriet in Europe Play-offs: "Heel die ploeg smacht ernaar om dat recht te zetten"
Foto: © photonews

KV Mechelen heeft de play-offs veilig gesteld. De wil om dat te bereiken was groot. Maar voor analist Patrick Goots stopt het daar niet. Hij ziet dat de Mechelaars enorm gemotiveerd zijn om van het naseizoen een succes te maken.

KV Mechelen heeft zijn zinnen gezet op Europees voetbal. "Dat zou de kers op de taart kunnen worden. En ja, het maakt een reële kans. KV Mechelen kan volgens mij wel eens dé ploeg zijn die zich het best gaat kunnen opladen voor die play-offs", zegt hij in GvA.

"Het gaat die niet als 'wat extra matchen' beschouwen, maar voluit zijn kans gaan. Heel die ploeg gaat zich probleemloos kunnen opladen voor die zes wedstrijden en een eventuele barragewedstrijd. De focus gaat enorm zijn. En met zo'n ingesteldheid maak je ook een grotere kans om die play-offs te winnen."

Goots verwijst ook naar het gemiste Europees avontuur na de bekerwinst. "Vergeet ook niet dat KV nog niet zo lang geleden, na die bekerwinst, uitgesloten werd van Europees voetbal. Heel de club, vertrekkend van een ambitieuze coach en zijn staf tot alle spelers en supporters, smacht ernaar om dat recht te zetten." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties