🎥 Michel Vlap andermaal belangrijk voor Twente, maar loopt ook averij op: "De zonnebril kan even niet meer op het 'neusie'"

Dennis Rosiers
| 1 reacties
🎥 Michel Vlap andermaal belangrijk voor Twente, maar loopt ook averij op: "De zonnebril kan even niet meer op het 'neusie'"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Nederland is FC Twente aan een ijzersterke campagne bezig. De Tukkers staan op een gedeelde derde plaats en hebben uitzicht op Europees voetbal. Vrijdagavond won FC Twente in eigen huis met 2-0 van Sparta, mede dankzij een huurling van Anderlecht.

FC Twente haalde het met 2-0. Ricky van Wolfswinkel scoorde in de eerste helft, Michel Vlap (24) verdubbelde vlak voor het uur de score. Voor de Anderlecht-huurling was het het vijfde competitiedoelpunt van het seizoen. 

Vlap kwam overigens niet ongeschonden uit de strijd met Sparta. Nog voor zijn doelpunt ging Vlap neer na een stevig duel. Een bult op zijn hoofd en een wonde aan de neus waren zijn deel. Na afloop konden Michel Vlap (en zijn ploegmaats) er gelukkig smakelijk om lachen.

Michel Vlap keert na dit seizoen in principe gewoon terug naar het Lotto Park, waar hij nog tot medio 2024 onder contract ligt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties