José Mourinho schuwt grote uitspraken nooit: "Voor ons voelt dit als de Champions League",

José Mourinho schuwt grote uitspraken nooit: "Voor ons voelt dit als de Champions League",

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat José Mourinho een emotionele man is dat weet iedereen. Immense vreugde, maar ook woede krijgen de fans geregeld te zien. Grote woorden schuwt hij ook niet. Dat was nog maar eens te blijken na de kwalificatie van AS Roma voor de finale van de Conference League.

Dat José Mourinho gisteren een traantje wegknipte na de kwalificatie voor de finale van de Conference League dan kon u HIER al lezen en zien. 

Na de wedstrijd gaf hij tijdens de persconferentie hier een woordje uitleg over en hij schuwde ook de grote woorden niet. "Vintage Mourinho" zeg maar.  "Ik pinkte een traantje weg omdat ik de emotie voelde voor iedereen die van deze club houdt", zegt Mourinho. "Ik heb het voorrecht gehad grotere finales te spelen dan deze. Maar gezien de familiesfeer die we hier hebben gecreëerd, voelt deze finale speciaal."

"Roma is een gigantische club zonder de prijzenkast die past bij de status van de club. Dit is nog geen beker, het is slechts de finale, maar het betekent veel voor de club. Natuurlijk heb ik zelf grotere momenten beleefd. Maar ik voel dit niet voor mezelf, maar voor de mensen en de spelers. Voor ons voelt dit als de Champions League", sloot hij af. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties