🎥 Toekomstige Manchester City-speler scoort zes keer in één wedstrijd: twee wedstrijdballen mee naar huis

Kenny De Block

Julian Alvarez, die komende zomer naar Manchester City trekt, scoorde afgelopen nacht zes keer in de Copa Libertadores. River Plate won uiteindelijk met 8-1 van Club Alianza Lima.

De 22-jarige Julian Alvarez is bezig aan zijn laatste maanden bij River Plate. De jonge aanvaller trekt komende zomer naar Manchester City nadat hij in februari al een overeenkomst tekende met de 'Citizens'. Deze nacht scoorde de Argentijn maar liefst zes keer voor River Plate tegen Club Alianza Lima.

De 22-jarige aanvaller sloeg voor rust drie keer raak en na de rust deed hij de netten opnieuw drie keer trillen. De andere twee doelpunten van River Plate staan op naam van Santiago Simón en Elías Gómez. Na afloop mocht Julian Alvarez niet één, maar twee ballen mee naar huis nemen.