Spelersbussen van Bulgaarse nationale ploeg botsen in Georgië tegen elkaar: speler zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd

Kenny De Block
| 2 reacties
Spelersbussen van Bulgaarse nationale ploeg botsen in Georgië tegen elkaar: speler zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd

Georgië ontvangt zondag Bulgarije in eigen huis. De bezoekers werden op de luchthaven in Tbilisi opgehaald en vervolgens liep het mis.

De Bulgaarse nationale ploeg moet het morgen, tegen Georgië, zonder Todor Nedelev doen. De aanvallende middenvelder van Botev Plovdiv werd zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd nadat twee spelersbussen in botsing kwamen.

De spelers van Bulgarije hadden net een vlucht achter de rug en werden vanuit de luchthaven door twee bussen naar een hotel vervoerd, maar de trip verliep niet zoals verwacht. De achterste bus knalde in een tunnel tegen de andere spelersbus. Hierbij raakte Todor Nedelec zwaargewond aan de schedel. De overige spelers en staf werden met een ander voertuig in veiligheid gebracht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21812 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League C

Nieuwste reacties