Doelman met verleden bij Antwerp tekent waarschijnlijk vandaag bij Beerschot

Doelman met verleden bij Antwerp tekent waarschijnlijk vandaag bij Beerschot
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Altijd gevoelig! Een speler die de overstap maakt van Antwerp naar Beerschot of omgekeerd. Zelfs al is het geen rechtstreekse transfer. Na Robbe Quirynen gaat Beerschot nog eens voor een speler met een verleden bij de grote concurrent.

Beerschot is werk aan het maken om hun ploeg te verjongen, maar ook meer Belgische talenten aan te trekken. Robbe Quirynen, die de overstap maakte van SK Deinze, is daar al één voorbeeld van. Nu zijn ze uitgekomen bij een jonge doelman die ook al een verleden heeft bij de grote concurrent Antwerp. 

Volgens Gazet van Antwerpen zou Bill Lathouwers een contract tekenen bij Beerschot één van de komende dagen. De Jonge doelman, 22 jaar, komt over van Waasland-Beveren waar zijn contract afliep en de optie niet werd gelicht. Voordien kwam hij uit voor het Nederlandse MVV. 

Lathouwers tekende zijn eerste profcontract bij stadsgenoot Antwerp, waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Hij zou echter nooit zijn debuut maken voor Antwerp, maar zat wel op de bank bij de gewonnen bekerfinale tegen Club Brugge. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties