OFFICIEEL: RWDM verlengt contract van één van zijn sterkhouders

OFFICIEEL: RWDM verlengt contract van één van zijn sterkhouders
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Theo Defourny was één van de sterkhouders bij RWDM vorig seizoen. Beide partijen wilden graag met elkaar langer door en zijn contract werd dan ook opengebroken en verlengd.

Theo Defourny kreeg zijn jeugdopleiding bij Olympique Lyon en kwam nadien uit voor onder andere Antwerp, Lokeren, Tubeke, Eupen en Moeskroen. Sinds vorige zomer staat hij onder contract bij RWDM. 

Hij kende een sterk seizoen bij de Brusselaars en stond 28 keer onder de lat en hield daarin 11 maal zijn netten schoon. Zijn contract is nu opengebroken en verlengd tot en met medio 2025.

Théo Defourny kan terugblikken op een sterk seizoen en dat is ook het bestuur niet ontgaan. Het contract van Théo werd opengebroken en verlengd tot en met 2025 ! 

Théo Defourny voelt zich goed in Molenbeek en laat dit ook blijken :“Ik zie dat er een echt project op poten is gezet met ambitieuze doelstellingen. Ik ben blij dat ik het avontuur met deze groep kan voortzetten en we hopen allemaal dit seizoen ons doel te bereiken, samen met onze supporters! Een persoonlijk doel?  Alleen het collectieve doel telt hier“, laat hij aan het sociaal mediateam van RWDM weten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties