Welke club kan Lamkel Zé nieuw leven inblazen?

Steve Floren
| 26 reacties
Welke club kan Lamkel Zé nieuw leven inblazen?
Foto: © photonews

Na een jaar Europa rondreizen is de Kameroener Lamkel Zé opnieuw op de Bosuil. Hij onderging verschillende uitleenbeurten aan Dunajska Streda (Slowakije), FK Khimki (Rusland) en Metz (Frankrijk).

Didier Lamkel Zé keert terug naar Antwerpen met de wens om komend seizoen met een schone lei te beginnen. Maar stamnummer 1 rekent niet meer op de 25-jarige aanvaller die nog een jaar onder contract ligt. Lamkel Zé wordt stilaan naar de uitgang geduwd. Dankzij zijn prestaties bij FC Metz staat de deur van de nationale ploeg weer voor hem open, wat goed nieuws is met het oog op het WK in Qatar komende winter. 

Lamkel Zé staat zo bekend om zijn fratsen dat we bijna vergeten dat de Kameroener een atypische maar kostbare vleugelspeler is. Zijn snelheid, kracht, technisch gemak, de kwaliteit van zijn dribbels, zijn afwerking en niet te vergeten het feit dat hij schwung creëert op het veld zouden hem moeten helpen om snel een club te vinden.

Standard de Liège, dat op zoek is naar een vleugelspeler,  zou een goede bestemming kunnen zijn voor Lamkel Zé. Maar hij geniet ook van buitenlandse interesse, benieuwd waar hij zal eindigen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties