Oefenduels: Lierse K. wint op een drafje bij eerstenationaler, tester laat zich opmerken met hattrick

Oefenduels: Lierse K. wint op een drafje bij eerstenationaler, tester laat zich opmerken met hattrick
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Jupiler Pro League beginnen ze er dit weekend aan, de ploegen uit de Challenger Pro League hebben nog drie weken de tijd om op toerental te komen. Woensdagavond speelden Lierse Kempenzonen en Beveren een oefenwedstrijd, met wisselend succes.

Heist-Lierse Kempenzonen: 0-6

Lierse Kempenzonen ging op bezoek bij de buren uit Heist. De eerstenationaler kon een halfuur standhouden, maar na de openingstreffer van Lucas Walbrecq ging het snel. Uiteindelijk werd het 0-6 voor Lierse Kempenzonen, waar Walbrecq met een hattrick met de meeste aandacht ging lopen. De 26-jarige flankaanvaller is bezig aan een proefperiode bij de Pallieters.

Doelpunten: 32' Walbrecq 0-1, 48' Walbrecq 0-2, 59' Van Acker 0-3, 69' De Schryver 0-4, 71' Walbrecq 0-5, 78' Rocha 0-6.

Beveren-Knokke: 0-2

Beveren verloor een oefenduel tegen Knokke, dat uitkomt in Eerste Nationale. De ploeg van Wim De Decker begon aardig aan de partij, maar ging door een doelpunt van Jalloh met een achterstand de rust in. Nog voor het uur maakte Ghesquiere er 0-2 van voor het team van Yves Van Borm.

Doelpunten: 42' Jalloh 0-1, 58' Ghesquiere 0-2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties