Daags voor clash in Glasgow blikt Rangers-middenvelder terug op verlies tegen Union: "Respectloze supporters en spelers"

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 14 reacties
Daags voor clash in Glasgow blikt Rangers-middenvelder terug op verlies tegen Union: "Respectloze supporters en spelers"
Foto: © photonews

Binnen een goede 24u begint Union aan de return van de derde kwalificatieronde van de Champions League op het veld van de Glasgow Rangers in Schotland. Vorige week verraste Union door zeer verdiend met 2-0 te winnen maar de return wordt toch nog lastig.

In het stadion van de Glasgow Rangers is namelijk plek voor 50.000 supporters die het Ibrox Stadium op haar grondvesten kan doen daveren. Het belooft dus een spannend duel te worden.

Daags voor het treffen tussen Rangers en Union kwam Rangers-middenvelder John Lundstram terug op de partij van vorige week. De Engelse middenvelder kreeg het zwaar te verduren nadat hij enkele keren stevig door ging op een Union-speler en moest daarna nog twee keer slikken toen Union scoorde.

"Ik vond de reacties van de spelers en het publiek een tikkeltje respectloos bij het juichen", klinkt het. "Ze vergissen zich duidelijk wat voor een impact ns publiek kan hebben. Ik weet niet of ze doorhebben hoe lastig het voor hen zal zijn om hier te komen voetballen", waarschuwt hij de tegenstander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties