Neil Lennon kreeg hulp met het scouten van AA Gent: "Roman Bezus gaf ons veel informatie"

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties
Neil Lennon kreeg hulp met het scouten van AA Gent: "Roman Bezus gaf ons veel informatie"
Foto: © photonews

Donderdagavond komt Omonia Nicosia op bezoek in de Ghelamco Arena van AA Gent. De trainer van Omonia heeft wat hulp gehad met de scouting en zet AA Gent direct in de favorietenrol.

Het Nieuwsblad was aanwezig bij de persconferentie van Neil Lennon voor de wedstrijd tegen AA Gent. “Gent is favoriet maar dat bevalt ons. Wij voelen geen druk. Roman Bezus gaf ons veel informatie", een lachende Lennon. "Ik ben heel blij dat Roman voor ons tekende, hij is een heel goeie speler. En hij weet natuurlijk veel over Gent, dat we hem konden vragen. Maar ik denk niet dat dit een enorm verschil maakt. Ik was hier tien dagen geleden op de wedstrijd tegen Westerlo. Gent is een sterke ploeg, met atletische verdedigers, veel ervaring, twee goeie centrale middenvelders, een goeie spits, een vloeiend spel. En dat ze al aan de competitie begonnen – in tegenstelling tot wij – maakt dat ze ook fitter zijn."

Lennon schat zijn Omonia Nicosia toch niet helemaal kansloos. "Het wordt moeilijk voor ons maar het is niet onmogelijk. We zullen op ons allerbest moeten zijn maar het is te doen. Zoals elke ploeg hebben ze ook hun kwetsbare kanten en die gaan we proberen uit te buiten. Welke dat zijn ga ik niet verklappen…”

Vorig seizoen kwam Omonia Nicosia ook al bezoek in België. Nadat ze de heenmatch tegen Antwerp hadden gewonnen met 4-2 werd het op De Bosuil een echte thriller. Het stond 2-0 na de verlengingen waardoor de wedstrijd werd beslist met penalty's. Antwerp toonde zich uiteindelijk de sterkte en ging zo door naar de groepsronde van de Europa League. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21569 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties