De Bruyne geeft nieuwe assist aan Haaland, maar City speelt gelijk tegen Aston Villa

Manchester City moest op het veld van Aston Villa genoegen nemen met een gelijkspel. Het nieuwe koningskoppel De Bruyne- Haaland kan wel weer scoren.

Manchester City heeft voor de tweede keer dit seizoen punten laten liggen. Na een eerder gelijkspel tegen Newcastle speelde City nu gelijk tegen Aston Villa. Dat kan de punten goed gebruiken want het begon aan het seizoen met 5 op 15.

Vijf minuten na de rust opende Erling Haaland, wie anders, de score. De assist kwam op naam van Kevin De Bruyne. Het is al de tiende goal voor Haaland in zes westrijden.

Aston Villa kon wel nog tegen scoren via Leon Bailey. De ex-Genkenaar maakte in de 74e minuut zijn eerste van het seizoen en legde de 1-1 eindstand vast.