Verheyen stond ooit héél dichtbij transfer naar Premier League: "Het was nochtans voorbestemd. Die club hun bijnaam is The Tractor Boys"

Verheyen stond ooit héél dichtbij transfer naar Premier League: "Het was nochtans voorbestemd. Die club hun bijnaam is The Tractor Boys"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gert Verheyen is anno 2022 één van de absolute toppers onder de Belgische voetbalanalisten. Het boegbeeld van Club Brugge heeft er uiteraard een prachtige voetbalcarrière opzitten. Zo zat hij bijna in de Premier League.

Gert Verheyen groeide tussen 1992 en 2006 uit tot een clubicoon van Club Brugge. Nochtans scheelde het geen haar of de 50-voudig Rode Duivel was één van de eerste landgenoten in de Premier League geweest. 

“Ipswich Town was op een moment heel concreet”, aldus Verheyen in MIDMIDPodcast. “Ze wilden drie miljoen euro betalen, terwijl Club Brugge me destijds voor amper één miljoen euro bij RSC Anderlecht had gehaald.”

Ipswich Town wilde drie miljoen euro betalen, terwijl Club Brugge me voor amper één miljoen euro bij RSC Anderlecht had gehaald

Gert Verheyen

Maar een vertrek was voor blauw-zwart onbespreekbaar. “Ipswich Town was nochtans voorbestemd. Hun bijnaam is The Tractor Boys. (lacht) Op het moment van de aanbieding speelden ze in de Premier League, maar dat seizoen zijn ze ook gedegradeerd."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties