Financiële perikelen kunnen er wel eens voor zorgen dat David De Gea niet langer bij Manchester United blijft

Financiële perikelen kunnen er wel eens voor zorgen dat David De Gea niet langer bij Manchester United blijft
Foto: © photonews

Het is niet zeker dat David De Gea komend seizoen nog voor Manchester United speelt. Financiële perikelen bij Manchester United kunnen wel eens roet in het eten smijten van een verlengd verblijf.

Volgens het Engelse The Telegraph kan de Engelse topclub door de huidige financiële situatie nog geen nieuw contractvoorstel bij De Gea aanbieden. Bij United zou namelijk het salarisplafond bereikt zijn met de huidige selectie. 

De Gea zijn contract loopt op het einde van het seizoen af, maar Manchester United heeft nog een optie om dit éénzijdig te verlengen. Dit houdt automatisch een loonsverhoging in en dit zou niet passen binnen het huidig salarisplafond. 

De Gea speelt sinds de zomer van 2011 voor Manchester United. Hij kwam al 495 keer uit voor United en kon daarin 168 keer de netten schoonhouden. De Gea staat al een aantal jaren ter discussie bij de fans van Manchester United omwille van zijn wisselvallige prestaties. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties