Vanhaezebrouck zag Cercle Brugge van coach wisselen: "Hoef dat niet te begrijpen" en "Hebben een vermoeden van de impact, maar ..."

Vanhaezebrouck zag Cercle Brugge van coach wisselen: "Hoef dat niet te begrijpen" en "Hebben een vermoeden van de impact, maar ..."
Foto: © photonews

AA Gent neemt het zondag na de interlandbreak op tegen Cercle Brugge. De bezoekers wisselden ondertussen van trainer.

"Of ik dat begrijp? Ik moet dat niet begrijpen hé", gaf Hein Vanhaezebrouck aan op zijn persconferentie vrijdag in de Ghelamco Arena.

"Ik ben geen bestuurder. Dat is werk voor een bestuur. Trainers doen hun taak, hun job. Voor een coach is het nooit plezant om je werk niet verder te kunnen zetten, maar het hoort bij de job."

Efficiëntie

"Ik zag niet echt een ander Cercle Brugge dan vorig seizoen. Het enige verschil was dat ze minder efficiënt waren misschien dan vorig jaar. Dat heeft hen al wat punten gekost, dat zal er wel mee te maken hebben."

"Wat de impact is van de coachwissel? Dat is altijd moeilijk te voorspellen. We hebben een vermoeden, maar we zullen zien zondag of ons vermoeden juist is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21681 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties