RWDM haalt uit tegen Lommel SK en blijft zo mede-leider in de Challenger Pro League

RWDM haalde de sloophamer boven tegen Lommel SK en geeft SK Beveren geen ademruimte in het klassement.

De volle 8 minuten bleef het een brilscore en dan opende RWDM de rekening. Hrt was Biron die de score opende. Na 36 minuten spelen bracht Oyama de thuisploeg op een dubbele voorsprong en in deze confortabele positie werd het rustsignaal gefloten.

Lommel kon geen vuist maken en het werd zelfs dramatisch. Dankzij twee owngoals stond het ineens 4-0. Mojonell en Ivezic waren de ongelukkigen die de doelpunten achter hun naam kregen. In het slot van de wedstrijd kwamen de forfaitcijfers op het bord dankzij Oyama die zijn tweede van de avond maakte.

RWDM blijft zo co-leider samen met SK Beveren en Lommel staat 7de in de Challenger Pro League.