Ruben Van Gucht had gesprek met Roberto Martinez: "Hij ontkent dat zijn contract verlengd is"

Ruben Van Gucht had gesprek met Roberto Martinez: "Hij ontkent dat zijn contract verlengd is"

Ruben Van Gucht sprak maandagochtend voor Sporza met bondscoach Roberto Martinez. Er werd ook gesproken over het nieuwe contract van de Spanjaard.

Martinez was tegen Van Gucht opnieuw zijn positieve zelf. “Hij is niet de man die olie op het vuur gooit. Hij probeert alles onder de mat te vegen. Of dat lukt, is een ander paar mouwen. Kunnen de barsten in enkele dagen tijd gelijmd worden? Dat is afwachten”, zei Van Gucht bij Sporza.

Van Gucht vroeg hem ook naar zijn nieuwe contract. “Er is ook het gerucht dat hij zijn contract verlengd zou hebben. Ik heb hem dat voorgelegd en hij zei: ‘Dat is 100 procent niet het geval.’”

Op alle mogelijke manieren probeert men de problemen in de kiem te smoren. “De KBVB probeert ook wat rust te krijgen en dat doen ze door spelers die niet echt gevaarlijk zijn af te vaardigen naar het persmoment dinsdag: Yannick Carrasco en Arthur Theate. Geen Kevin De Bruyne of Toby Alderweireld dus, mannen aan wie je toch wat vragen wil stellen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21813 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties