Vandenhaute licht een tipje van de sluier: "Ik kan zeggen dat we momenteel bezig zijn met een nieuwe coach voor Anderlecht"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties

Wouter Vandenhaute geeft update over nieuwe coach van RSC Anderlecht

Vandenhaute licht een tipje van de sluier: "Ik kan zeggen dat we momenteel bezig zijn met een nieuwe coach voor Anderlecht"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht heeft nog steeds geen nieuwe coach. Al mogen we stilaan witte rook verwachten. Wouter Vandenhaute licht een tipje van de sluier.

RSC Anderlecht besliste vlak voor de WK-break om niet door te gaan met Robin Veldman als T1. Al zal de Nederlander wel de trainingen blijven leiden tot er een nieuwe coach is aangesteld.

“Voor vragen rond een nieuwe trainer moeten jullie bij Jesper Fredberg zijn”, aldus Wouter Vandenhaute met een kwinkslag bij MIDMIDPodcast. “Waar hij momenteel is? Hij zit nog in Denemarken, hé.”

Voor vragen rond een nieuwe trainer moeten jullie bij Jesper Fredberg zijn

Wouter Vandenhaute

Al licht de voorzitter van RSC Anderlecht wél een tipje van de sluier. “Ik kan zeggen dat we momenteel bezig zijn met een trainer. We zullen met het nieuws naar buiten komen als alles rond is.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21813 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties