Timmy Simons heeft ook al een nieuwe assistent bij Dender

Timmy Simons heeft ook al een nieuwe assistent bij Dender
Foto: © photonews

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

Timmy Simons werd aangesteld als nieuwe trainer van Dender. Nu heeft hij ook zijn nieuwe assistent gevonden.

Dender heeft een overeenkomst bereikt met Gino Caen om de club te vervoegen als physical en assistant coach, zo laat de club op haar officiële kanalen weten. Hij tekende een contract tot het einde van het seizoen. “Gino, van opleiding sportleerkracht, is een ervaren rot die eerder al aan de slag was als fysiektrainer bij KV Kortrijk, KV Oostende, KAA Gent en Zulte Waregem”, klinkt het.

“Bij RSC Anderlecht en KV Oostende fungeerde hij als assistent trainer. Bij RSCA en KAA Gent deed hij dus ook al ervaring op bij UEFA-wedstrijden. Hij bezit ook een UEFA-Pro-licentie en werkte eerder samen met Timmy Simons bij Zulte Waregem.”

“Toen Timmy mij vroeg of ik zijn sportieve staff wou komen versterken bij de club, twijfelde ik geen moment”, voegt Caen eraan toe. “Er zit veel kwaliteit in de groep, dit maakt het dan ook een mooie uitdaging die ik samen met de coach, en de andere collega's, samen wil doen slagen. Ik kijk er alvast naar uit om terug op het veld te kunnen staan deze namiddag tijdens onze eerste training.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties