'Twee topclubs uit de Serie A melden zich in Ghelamco Arena voor Gift Orban'

Bjorn Vandenabeele
| 13 reacties
'Twee topclubs uit de Serie A melden zich in Ghelamco Arena voor Gift Orban'

Gift Orban, de winteraankoop van KAA Gent, heeft zich de voorbije weken aardig in de kijker weten te spelen. Ook in het buitenland ging dat niet ongemerkt voorbij.

Emmanuel Gift Orban heeft zich bij zijn komst bij de Buffalo’s meteen laten zien. Hij scoorde maar liefst twaalf goals in de tien matchen die hij al voor de ploeg van Hein Vanhaezebrouck speelde.

Volgens Calciomercato hebben zowel AC Milan als Napoli al laten horen dat ze de nodige interesse tonen in de Nigeriaan. Bij Napoli moet het mogelijke vertrek van Victor Osimhen opgevangen worden, terwijl AC Milan voorin met Giroud en Ibrahimovic enkele spelers op leeftijd lopen heeft.

Al is het vooral kijken aan welke prijs hij zal vertrekken. KAA Gent betaalde iets meer dan drie miljoen euro voor Gift Orban, terwijl zijn marktwaarde nog altijd op één miljoen euro ligt.

Er werden echter al bedragen genoemd vanaf twintig miljoen euro. Bij KAA Gent hopen ze alvast het Belgische transferrecord van Charles De Ketelaere, 32 miljoen euro, te breken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties