Jan Vertonghen spreekt klare taal: "Dat interesseert mij helemaal niet"

Jan Vertonghen spreekt klare taal: "Dat interesseert mij helemaal niet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht verloor zondag op bezoek bij KRC Genk. Het wordt bijzonder moeilijk voor paarswit om nog de Europe Play-Offs te halen.

RSC Anderlecht heeft deze week twee heel belangrijke wedstrijden op de agenda staan. Donderdag geeft het AZ Alkmaar partij in de terugmatch van de kwartfinale van de Conference League. Daar liggen de kaarten goed, met een 2-0-bonus uit de heenwedstrijd.

Zondag speelt paarswit in de competitie tegen KV Mechelen. Het moet zelf winnen en rekenen op een puntenverlies van Sporting Charleroi en Cercle Brugge. Lukt dat niet, dan zit het seizoen erop voor Anderlecht.

De halve finales van de Conference League zijn voorzien op 11 en 18 mei. Als Anderlecht doorstoot tegen AZ, maar in de competitie faalt, dan kan het met dat Europese voetbal nog een beetje het seizoen weten te redden.

Jan Vertonghen weet dat als geen ander. “Wie kampioen wordt in België interesseert mij niet. Zeker omdat wij niet meedoen in de titelstrijd”, zegt Jan Vertonghen aan Het Nieuwsblad. “De Conference League kan ons seizoen nog wat glans geven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties