Philippe Albert schat in of bekerfinale voor KV Mechelen nu al verloren is

Philippe Albert schat in of bekerfinale voor KV Mechelen nu al verloren is
Foto: © photonews

Volgende week spelen Royal Antwerp FC en KV Mechelen de finale van de Croky Cup. Het is kijken of we een spannend duel krijgen.

Royal Antwerp FC raast de voorbije weken door de competitie. KV Mechelen liet dan weer de ene na de andere steek vallen. Velen vrezen dan ook dat de bekerfinale voor The Great Old slechts een formaliteit zal worden.

Of KV Mechelen nog iets kan inbrengen tegen Royal Antwerp FC, daar probeert analist Philippe Albert een antwoord op te geven.

“Mechelen heeft sinds het bereiken van de bekerfinale nog maar weinig laten zien. De druk om het behoud is eraf, dat merk je. Antwerp daarentegen laat weinig liggen en is duidelijk de favoriet”, is hij duidelijk van oordeel bij Gazet van Antwerpen.

Het is aan Defour om zijn ploeg tegen dan weer op scherp te krijgen. “In één match op neutraal terrein kan een verrassing altijd. Kijk maar naar vier jaar geleden tegen AA Gent. Steven Defour zal wel de juiste woorden en ideeën moeten aanreiken om het Mechelse vuur weer aan te wakkeren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties