Supporters Club Brugge zijn niet meer welkom in Nederland

Geoffrey Debackere
| 6 reacties
Supporters Club Brugge zijn niet meer welkom in Nederland
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge wist zich op de slotspeeldag te verzekeren van Play-Off 1 en kan zo nog meestrijden voor de titel. Blauw-Zwart kreeg deze week wel minder goed nieuws te horen over de vriendschapsband met het Nederlandse ADO Den Haag.

FCB heeft heel wat goede contacten met clubs uit het buitenland. ADO Den Haag is één van die clubs waarmee de landskampioen van België een hechte vriendschapsband mee opbouwde doorheen de jaren. In het stadion van de Hagenezen zijn er vaak vlaggen te zien van Club Brugge en omgekeerd ook.

Volgens Den Haag firm wordt de vriendschapband nu stopgezet met de Bruggelingen. Door het niet nakomen van bepaalde afspraken zal de samenwerking worden stopgezet. De juiste reden voor de breuk is nog niet geweten.

Door deze beslissing laat de Nederlandse eersteklasser grote aantallen van Club-supporters niet meer binnen in het eigen Bingoalstadion. Naast de supporters die niet meer welkom zijn, heeft ADO ook alle Brugse vlaggen uit het stadion gehaald om hun beslissing kracht bij te zetten. De persoonlijke vriendschappen zullen wel worden gerespecteerd, maar de vriendschapband tussen beide clubs komt zo tot een einde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties