Zoektocht gaat verder: Club Brugge aast op drie trainers uit de Jupiler Pro League en heeft nog opties - twee kandidaten komen met nieuws

Zoektocht gaat verder: Club Brugge aast op drie trainers uit de Jupiler Pro League en heeft nog opties - twee kandidaten komen met nieuws
Foto: © photonews

Rik De Mil neemt op dit moment de job van hoofdtrainer waar bij Club Brugge. Volgend seizoen komt er echter een nieuwe T1 op Jan Breydel. Er zijn vele kanshebbers, een paar lijken nu weg te zijn.

Na het ontslag van Carl Hoefkens en Scott Parker was Rik De Mil de derde hoofdtrainer voor Club Brugge binnen hetzelfde seizoen.

Ondertussen wordt al gekeken naar volgend seizoen en daarbij zijn er verschillende pistes binnen de Jupiler Pro League die op tafel liggen.

De Roeck Jonas
Photonews

De namen van Karel Geraerts, Ronny Deila en Jonas De Roeck vielen al als het gaat over namen uit de eigen competitie.

Die laatste spreekt in een interview op de kanalen van KVC Westerlo zijn ambitie uit naar de toekomst. "Wanneer mijn werk af is bij Westerlo? Als ik nu zou vertrekken, dan staat er een fundament en een structuur. Ik heb ambitie, net zoals iedereen. Ik wil mijn grenzen aftasten." 

Schreuder naar Griekenland

Toch lijkt hij nog niet meteen te zullen of willen vertrekken bij Westerlo, dat binnenkort aan play-off 2 gaat beginnen.

En ook van de internationale pistes lijkt er eentje niet langer een optie te zijn, want Alfred Schreuder zou in gesprek zijn met Olympiakos en daar gaan tekenen als nieuwe T1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties