'Zulte Waregem probeert toch voor verrassing te zorgen na degradatie'

'Zulte Waregem probeert toch voor verrassing te zorgen na degradatie'

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Zulte Waregem zag vorig weekend het avontuur in de Jupiler Pro League eindigen. Het degradeert naar de Challenger Pro League.

Zulte Waregem speelt volgend seizoen niet langer in 1A. Op de slotspeeldag moest het winnen van Cercle Brugge, maar zover kwam het niet. Volgend seizoen moet Essevee vol aan de bak in de Challenger Pro League.

Dat betekende meteen ook het einde van Ruud Vormer bij Zulte Waregem. Hij zou automatisch een contract van twee seizoenen krijgen bij Essevee als ze in de Jupiler Pro League bleven, maar dat is nu niet het geval.

Volgens Het Nieuwsblad wil de club echter wel nog een poging ondernemen om de Nederlander aan boord te houden volgend seizoen. Zulte Waregem wil daarom toch opnieuw aan de onderhandelingstafel zitten met Vormer.

Al lijkt het wel duidelijk dat Vormer zeker nog enkele jaren mee kan spelen op het hoogste niveau in ons land. Het lijkt dan ook zo goed als zeker dat er wel de nodige aanbiedingen zullen komen voor de Nederlander en Essevee achter het net zal vissen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties