Deze spelers (en vooral Bruggelingen) kunnen hun seizoen nog redden in play-off 1

Deze spelers (en vooral Bruggelingen) kunnen hun seizoen nog redden in play-off 1

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Play-off 1 zal beslissen over de titel en de volgorde van de Europese plaatsen. Maar voor sommige spelers is het ook het moment om nog iets recht te zetten.

Er zijn heel wat spelers die niet echt een topseizoen eropzitten hebben. Zij kunnen in de play-offs uiteindelijk toch nog hun seizoen redden.

We lijsten graag een aantal spelers op waarvan wij denken dat ze in de komende zes speeldagen nog wat kunnen laten zien.

Andreas Skov Olsen 

Met een fitte Andreas Skov Olsen had Club Brugge veel sneller zeker geweest van de top-4 misschien. Ach, misschien was Carl Hoefkens dan zelfs nog coach bij blauw-zwart, je kan het nooit weten.

Met 7 goals en 6 assists mag hij niet klagen, maar door een blessure was hij lang buiten strijd. Tegen Genk liet hij meteen zien wat hij nog allemaal kan.

Skov Olsen

En dat geldt eigenlijk ook voor twee andere spelers van Club Brugge, want ook Casper Nielsen en Hans Vanaken toonden meteen wat in Genk en willen er de komende vijf wedstrijden nog wat van gaan maken. 

Maar ook bij andere ploegen zijn er natuurlijk nog een aantal spelers waar we in de play-offs wat mogen van gaan verwachten. 

Michel-Ange Balikwisha, Alhassan Yusuf en Gaston Avila bij Antwerp, Ally Samatta en Nicolas Castro bij KRC Genk bijvoorbeeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties