Eerste gesprek tussen Chelsea en Inter: 'Dit is er gezegd over Romelu Lukaku'

Eerste gesprek tussen Chelsea en Inter: 'Dit is er gezegd over Romelu Lukaku'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Inter Milan en Chelsea willen een deal sluiten over Romelu Lukaku. Een gemakkelijk dossier is het echter niet voor beide ploegen.

Volgens Het Laatste Nieuws is er een eerste verkennend gesprek geweest tussen Inter en Chelsea over Romelu Lukaku. Die werd het voorbije seizoen door de Italianen gehuurd van de club uit de Premier League.

Inter wil een nieuwe huurdeal sluiten, maar aan goedkopere voorwaarden. Bij Chelsea houden ze voorlopig het been stijf. Na een jaar met gigantische uitgaven wil de club enkel meewerken aan een definitieve transfer.

Piero Ausilio, de technisch directeur van Inter, liet in Londen weten dat zijn club geen budget heeft om spelers definitief aan te kopen. Chelsea betaalde twee jaar geleden nog 113 miljoen euro voor Lukaku en wil daar zoveel als mogelijk van recupereren.

Tood Boehly, de eigenaar van Chelsea, zou een kleine twee weken geleden gespot zijn met Fahad bin Nafel, de grote baas van Al Hilal uit Saoedi-Arabië. Voor zaken klonk het, maar de week erna zat Romelu Lukaku wel samen met hen. Het is duidelijk dat de Engelse club een oplossing zoekt voor Big Rom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties