'Miljoenen stromen opnieuw binnen voor Club Brugge: principe-akkoord bereikt'

'Miljoenen stromen opnieuw binnen voor Club Brugge: principe-akkoord bereikt'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na Clinton Mata lijkt nog een andere verdediger Club Brugge te verlaten. Abakar Sylla is goed op weg naar Straatsburg, waar Matz Sels in doel staat.

Een dag na de transfer van Noa Lang is het opnieuw meer dan raak voor Club Brugge. Zo lijkt Abakar Sylla meer dan ooit op weg naar een transfer.

Er is een principe-akkoord tussen Sylla en Straatsburg. En daarmee lijken de miljoenen opnieuw klaar te liggen voor blauw-zwart.

abakar sylla
© photonews

Eerder was er ook al interesse van RB Leipzig voor de centrale verdediger. Alleen was de vraagprijs een probleem voor de Duitsers.

En Straatsburg zou wél water bij de wijn willen doen. Club Brugge wil tot 20 miljoen euro vangen voor de verdediger, de Fransen zouden meer dan 

20 miljoen euro?

Club vraagt namelijk 20 miljoen euro. Volgens het Franse medium zou Straatsburg nu in polepositie zitten om de Club Brugge-verdediger binnen te halen.

Een vertrek lijkt zo goed als zeker en zo ziet Ronny Deila mogelijk opnieuw een verdediger vertrekken. Eerder was er al het vertrek van Clinton Mata naar Lyon. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties