Analyse Waar ligt de toekomst van Romelu Lukaku nog? Weinig opties en veel problemen

Waar ligt de toekomst van Romelu Lukaku nog? Weinig opties en veel problemen

Romelu Lukaku wil ook bij Chelsea niet meer blijven. Op eigen vraag gaat hij niet mee naar de VS, maar waar ligt zijn toekomst dan wel nog?

Na een flirt met Juventus sloot Inter de deur voor een definitieve overgang van Romelu Lukaku. En ook bij Chelsea heeft hij geen toekomst meer. Volgens coach Pochettino reisde Lukaku zelf niet mee op stage en ook daar lijkt hij dus op weg naar de uitgang.

Na Anderlecht, Chelsea, West Brom, Everton, Manchester United en Inter komt er wellicht een zevende club op lijst met clubs van Lukaku. Maar wie wil de Rode Duivel nog nadat hij het bij zowat elke club te bont maakte. 

De topscorer van de Rode Duivels blijft natuurlijk een topspits, maar deze nieuwe transferperikelen doen hem natuurlijk niet goed. Zeker niet als ze weer lang blijven aanslepen. Lukaku mist dan weer een voorbereiding bij zijn nieuwe club en moet dan laat instappen.

Juventus, Saoedi-Arabië of de MLS?

Er is nog altijd het bod uit Saoedi-Arabië van Al-Hilal, dat 50 miljoen euro wil betalen, maar Lukaku weigert momenteel. Hoelang kan hij dat echter nog weigeren? Een andere optie is wellicht ook de MLS, maar wil Lukaku Europa nu wel al verlaten?

Zeker met het EK dat volgend jaar op het programma staat is een club binnen Europa een must. Maar Juventus moet Vlahovic al verkopen om Lukaku naar Turijn te halen. En welke andere Europese (top)club wil op dit moment zo'n 40 miljoen euro betalen voor Lukaku? Makkelijk wordt het niet. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties