'Ook Engelse interesse in absolute sterkhouder Genk, deal al bijna rond'

'Ook Engelse interesse in absolute sterkhouder Genk, deal al bijna rond'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mike Trésor is één van de spelers die KRC Genk deze zomer wellicht kwijt speelt. Toch wil de kersverse Rode Duivel niet zomaar vertrekken om te vertrekken. Nu is er wel een nieuwe concrete piste op komst die doet duizelen.

Mike Trésor beleefde een absoluut topseizoen met KRC Genk. Zijn 24 assists zorgden ervoor dat hij twee prijzen wist te verzamelen dit seizoen. Hij pakte de Ebbenhouten Schoen en werd ook Profvoetballer van het Jaar.

De interesse uit het buitenland is dan ook bijzonder groot. Eerder aanbiedingen van onder meer Crystal Palace en Lille werden van tafel geveegd door de assistenkoning en KRC Genk.

mike tresor trésor

De transferwaarde van Mike Trésor is volgens Transfermarkt ondertussen gestegen naar liefst vijftien miljoen euro. Genk zou liefst van al 25 miljoen of meer willen vangen.

Brentford

Na RB Leipzig is het nu Brentford dat de forcing wil voeren. En zij zouden volgens Sacha Tavolieri raak hebben geschoten.

De deal zou een van de komende dagen al in orde zijn. De assistenkoning zou er dan zijn medische testen meteen afleggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties