Hein Vanhaezebrouck orakelt en doet voorspelling over toekomst van Orban

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Hein Vanhaezebrouck orakelt en doet voorspelling over toekomst van Orban
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

KAA Gent begint het seizoen mét Gift Orban in de rangen. Ook Hein Vanhaezebrouck beseft echter dat het sprookje niet lang meer zal duren. De interesse is tot op heden nog niet concreet, maar ook daarover maken de Oost-Vlamingen zich geen zorgen.

Lille OSC, RC Lens, Internazionale FC, Galatasaray SK,... Gift Orban draaide de voorbije weken al overuren op de geruchtenmolen. Ondertussen zijn er slechts enkele zekerheden: de aanvaller moet minstens twintig miljoen euro kosten, er zijn nog géén concrete aanbiedingen in die orde gepasseerd én de Nigeriaan zal het seizoen starten in het shirt van KAA Gent

Hein Vanhaezebrouck beseft echter dat de Buffalo's hem niet zullen kunnen houden. "De grote clubs richten nu allemaal hun pijlen op de absolute toppers. Ze vechten allemaal voor dezelfde spelers. Maar dat kan niet blijven duren, hé."

De grote clubs richten nu allemaal hun pijlen op de absolute toppers

Hein Vanhaezebrouck

"Uiteindelijk zet zo'n topper zijn handtekening bij één club en moeten de anderen naar de volgende naam op het lijstje", besluit de Gentse coach in Het Laatste Nieuws. "En dat zijn de jongens zoals Orban. Ik verwacht dat er de komende weken nog héél véél zal bewegen rond Gift."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties