Imke Courtois heeft opvallende boodschap voor Clubsupporters over Mats Rits

Imke Courtois heeft opvallende boodschap voor Clubsupporters over Mats Rits
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mats Rits maakte de gevoelige overstap van Club Brugge naar RSC Anderlecht. De supporters van blauwzwart zijn uiteraard niet blij.

Mats Rits verliet het Jan Breydelstadion voor een nieuw avontuur bij RSC Anderlecht. Een logische keuze voor analiste Imke Courtois, maar daar denken de supporters van Club Brugge toch wel een beetje anders over.

Een transfer naar de aartsvijand is al niet vanzelfsprekenn, maar Rits kwam vooral onder vuur te liggen door de keuze om bij paarswit met nummer 23 te spelen, het rugnummer van de overleden François Sterchele.

“Ik vind Rits een uitstekende versterking voor Anderlecht: niet meteen een creatief profiel, maar een intelligente en harde werker, zeer bruikbaar op het middenveld. Ik begrijp zijn keuze, het was overbevolkt op het middenveld van Club”, zegt Imke Courtois in De Zondag.

De analiste heeft ook een opvallende boodschap voor de Brugse fans. “Ik kan alleen maar hopen dat de supporters van Club hetzelfde begrip tonen, dat er bij het eerstvolgende duel tussen de twee rivalen geen lelijke tifo’s tegen Rits worden opgehangen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties