Eden Hazard gaat eindelijk weer voetballen

Eden Hazard gaat eindelijk weer voetballen

Goed nieuws voor voetbalfans: Eden Hazard trekt zijn schoenen weer aan. Niet in een officiële wedstrijd, maar voor een galawedstrijd in Calais, niet zo ver van Lille waar hij zo schitterde.

De toekomst van Eden Hazard is nog steeds een mysterie. Velen hebben de hoop al opgegeven en geloven dat hij na zoveel maanden zonder te spelen zijn schoenen aan de haak hangt en met pensioen gaat. 

Maar er zijn nog steeds optimisten die zich vastklampen aan het kleinste teken dat Eden nog steeds de drive en het verlangen heeft om te voetballen. Eden Hazard zal de eregast zijn op de Match de la Solidarité in Calais op 18 oktober, ten voordele van Pièces Jaunes, een liefdadigheidsactie die al sinds 1989 loopt ten voordele van Franse ziekenhuizen.

Hazard zal spelen voor Variété Club de France, omringd door een heleboel sterren waaronder een andere ex-Rode Duivel, Daniel Van Buyten, evenals de Franse coach en wereldkampioen van 1998 Didier Deschamps. Zijn voormalige LOSC-teamgenoten Yohan Cabaye en Mathieu Debuchy en de Franse MMA-vechter Cyril Gane zullen ook van de partij zijn. 

Met Calais op een steenworp afstand van Lille, kunnen we ons voorstellen dat zowel noordelijke als Belgische fans massaal naar het Stade de l'Épopée zullen komen. En er ligt één vraag op ieders lippen: zal Eden Hazard een onthulling doen over zijn toekomst?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties